A doTERRA copaiba illóolaj (Copaifera) segíthet megnyugtatni a szorongó érzéseket, és belsőleg használva pedig támogatja a szív- és érrendszert, valamint elősegít az egészséges immunrendszert.

Előállítási módszer: gőz desztilláció

Növényi rész: a copaiba fa gyantájából állítják elő

Aroma leírás: fűszeres, fás

A doTERRA copaiba illóolaj támogatja a szív- és érrendszeri, immunrendszeri és emésztőrendszer egészségét. Legfontosabb szerepe, hogy erős antioxidánskent viselkedik, amely elősegíti az immun egészségét, hiszen segít a gyulladásos reakció támogatásában is. A Copaiba olaj segíthet a nyugtalanító érzések csillapításában, valamint a bőrön is alkalmazható, hogy elősegítse a tiszta, sima arcszínt. Ezért a Copaiba-t széles körben használják kozmetikai termékekben, beleértve a szappanokat, krémeket, testápolókat és parfümöket.

Legfőbb felhasználási módok

  • Adjon egy-két cseppet vízhez, gyümölcsléhez vagy teához, hogy támogassa a szív- és érrendszeri, immunrendszeri, emésztőrendszeri, idegrendszeri és légzőrendszer egészségét.
  • A copaiba illóolaj helyileg alkalmazva gyengéden tisztítja, nyugtatja és hidratálja a bőrt. Annak érdekében, hogy arcbőre tiszta és egészséges legyen, adjon hozzá egy csepp copaiba olajat az arckrémhez, vagy hidratálás előtt vigye fel közvetlenül a bőrére.
  • Adjon hozzá 1-2 csepp copaiba olajat az Ön által választott illat nélküli testápolóhoz, és masszírozza be a kezét és a bőrét a fokozott hidratáló hatás érdekében.
  • Két csepp copaiba olaj és egy csepp borsmentaolaj remekül frissíti a leheletet és elősegít a száj tisztaságát.
  • Párologtasson 2-2 cseppet copaiba, vetiver, levendula és vadnarancs olajokból, hogy elősegítse a pihentető éjszakai alvást.
  • Használja a copaiba olajat az alkalmi szorongó érzések megnyugtatására. Ha egy stresszes nap előtt áll, vagy aggódik, a copaiba olaj fás illata segíthet megnyugtatni a szorongó érzéseket.
  • Használhatja a doTERRA copaiba illóolajat egy nyugtató fürdőben úgy is, hogy 2-3 cseppet ad a fürdővízbe, vagy keverje össze a tusfürdővel, mielőtt felhabosítaná a vízben.
  • Párologtasson két csepp copaiba olajat négy csepp Serenity illóolaj keverékkel  a nyugodt és békés környezet elősegítése érdekében.
  • Használja a copaiba olajat személyes illatanyagként, cseppentve a csuklójára és a nyakára. Alternatív megoldásként keverje össze a Copaiba illóolajat kiegészítő olajokkal, például római kamillaolaj, cédrusfaolaj, tömjénolaj vagy Ylang Ylang olaj. Keverje össze egy palackban, töltse fel az üveg többi részét frakcionált kókuszolajjal, és azt egyedi, természetes eredetű parfümként alkalmazhatja.

Felhasználási javaslat

Párologtatás: Használjon három-négy cseppet a hideg párologtatójába.
Belső használat: Hígítson fel egy cseppet egy pohár folyadékban.
Helyi alkalmazás: Egy-két cseppet vigyen fel a kívánt helyre. Hígítsuk egyéb növényi olajjal a bőr érzékenységének minimalizálása érdekében

Elővigyázatosság                

Lehetséges bőrérzékenység.
Tartsa távol gyermekektől.
Ha terhes, szoptat vagy orvos gondozása alatt áll, forduljon orvosához.
Kerülje a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést.

Pin It on Pinterest