A doTERRA Ylang Ylang illóolaj (Cananga odorata) a trópusi Ylang Ylang fa csillag alakú virágaiból származik, és széles körben használják parfümök készítéséhez és aromaterápiához. A Ylang Ylang-ot illata, tápláló és védő tulajdonságai miatt gyakran használják a haj- és bőrápolási termékekben. Belsőleg bevéve a Ylang Ylang antioxidáns támogatást is nyújt. 

Előállítási módszer: gőz desztilláció

Növényi rész: Ylang Ylang fa csillag alakú virágai

Aroma leírás: Édes, erős, fűszeres

Az egyedi csillag alakú virágokból származó Ylang Ylang olajat gyakran használják parfümök készítéséhez és aromaterápiához. A jázminhoz hasonlóan Ylang Ylangot évszázadok óta használják vallási és esküvői szertartásokon is. Az aromaterápiában a Ylang Ylang-ot használják a nyugodt, pozitív légkör megteremtésére. 

 A Ylang Ylang olaj számos felhasználási lehetősége és előnye elérhető aromás, helyi és belső felhasználás esetén. A doTERRA Ylang Ylang illóolajat gyakran használják külső előnyei miatt is, amely elősegítheti az egészséges bőr és haj megjelenését. A Ylang Ylang olaj népszerű illatát gyakran használják parfümökben és aromaterápiás kezelésekben gazdag illata, valamint a hangulatot nyugtató és felemelő hatása miatt.

Legfőbb felhasználási módok

  • A doTERRA Ylang Ylang illóolaj használatával segíthet átalakítani borongós hangulatát vidám hangulatba. Amikor nyugtalanságot vagy stresszt érez, alkalmazzon néhány csepp Ylang Ylang illóolajat a tarkóján a nyugtató és felemelő hatás érdekében.
  • Töltse fel otthonát a trópusi Ylang Ylang virág gazdag és édes illatával. Ez a sárga, csillag alakú virág az aroma ipar gyöngyszeme, illóolajával pedig pihentető légkört teremthet. E kellemes aromás előnyök elérése érdekében adjon néhány csepp Ylang Ylang-ot a diffúzorához. A gazdag aroma nem csak jó illatot áraszt, hanem elősegíti a nyugtató hatást is.
  • A Ylang Ylang olaj szerves összetevőkkel van ellátva, amelyek elősegítik az egészséges haj megjelenését. Annak érdekében, hogy megvédje haját, masszírozza a fejbőrbe a Ylang Ylang-ot, hogy növelje az egészséges, fényes haj megjelenését.
  • Készítse el a tökéletes masszázskeveréket a stresszoldáshoz Ylang Ylang illóolajjal. A Ylang Ylang ismert képessége, hogy megnyugtatja a hangulatot, és ugyanakkor felemelő hatást is nyújt. Erőteljes és hatékony masszázs keverék létrehozásához, amely segít csökkenteni a napi stressz hatásait, adjon néhány csepp Ylang Ylang-ot a doTERRA frakcionált kókuszolajhoz, és masszírozza a hátába és a vállába.
  • Frissítse bőrét aromaterápiás gőzös arcápolással a Ylang Ylang illóolaj használatával. A gőztől származó hő segít megnyitni a pórusokat, és közben felszabadítja a baktériumokat és a szennyeződéseket a bőréből. Ha a Ylang Ylang-ot hozzáadja a gőzös arcápolójához, az elősegíti az egészséges bőr megjelenését, és édes illatot ad.
  • Tegye a Ylang Ylang olajat a fürdőbe a kikapcsolódáshoz. A doTERRA Ylang Ylang illóolaj nyugtató tulajdonságai miatt segít kikapcsolódni egy hosszú nap után.
  • Ylang Ylang gazdag illatát nagyon szeretik, és széles körben használják parfümök készítéséhez is. Csodálatos illatú, természetes parfümért tegyen egy vagy két csepp Ylang Ylang-ot a csuklójára. Ez a parfüm nyugtató aromát is ad.
  • Támogassa testét Ylang Ylang illóolajjal. A Ylang Ylang olajról ismert, hogy antioxidáns támogatást nyújt. Az antioxidáns támogatás növelése érdekében vegye be a Ylang Ylang olajat belsőleg. 
  • A Ylang Ylang illóolaj jól keveredik a bergamottal, a muskátlival, a grapefruittal és a Vetiverrel.

Felhasználási javaslat

Párologtatás: Használjon három-négy cseppet a hideg párologtatójába.
Belső használat: Hígítson fel egy cseppet egy pohár folyadékban.
Helyi alkalmazás: Egy-két cseppet vigyen fel a kívánt helyre. Hígítsuk egyéb növényi olajjal a bőr érzékenységének minimalizálása érdekében.

Elővigyázatosság

Lehetséges bőrérzékenység. 
Tartsa távol gyermekektől. 
Ha terhes, szoptat vagy orvos gondozása alatt áll, forduljon orvosához. 
Kerülje a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést.

Pin It on Pinterest