A doTERRA HD Clear illóolajkeverék (Topical Blend) tiszta, sima arc színt biztosít minden korosztály számára. Hatékony formulája jól alkalmazható az arc és a test bármely területén, ahol a bőrnek szüksége van rá. A HD Clear-ben található illóolajokat nemcsak ismert előnyeik miatt használják, hanem a bőrön keresztül is jól oldódnak, lehetővé téve a tökéletes felszívódást és hatékonyságot.

Aroma leírás: fás, édes, lágyszárú, friss

Alkotóelemek: fekete köménymag, kámforfa, Ho Wood levél, teafa, eukaliptusz, muskátli, és Litsea illóolajokat tartalmaz

A bőr problémás területeinek megcélozására létrehozott doTERRA HD Clear helyi alkalmazású golyós keverékben található erőteljes illóolajok kiválóan működnek, hogy elősegítsék a sima arcszínt. A doTERRA HD Clear illóolajkeverék javítja a bőr általános megjelenését és egészségét, csökkenti az irritáló bőrpírt, és hidratálja a bőrt. Bármely bőrápolási program intelligens kiegészítője lehet, hiszen a HD Clear helyi keverék segít elérni azt a fajta sima, tiszta bőrt, amelyre vágyik.

Legfőbb felhasználási módok

  • A doTERRA HD Clear keverékben használt illóolajok biztonságos, természetes módot nyújtanak a gyakori foltok, a bőrirritáció és az alkalmi bőrhibák csökkentésére.
  • Alkalmazza a bőr hibáinak elsimításához. Függetlenül attól, hogy alkalmanként szüksége van-e arcszínjavításra, vagy napi szinten küzd a bőrhibákkal, a HD Clear helyi keverék elősegítheti a sima, egyenletes arcszín elérését. 
  • A HD Clear keverék gyors, egyszerű módszert kínál a bőr tisztítására és hidratálására alvás közben és egész nap. Ha reggel tiszta, sima arc színre akar ébredni, akkor a lefekvés előtt vigye fel az arcra a HD Clear helyi keveréket. Reggel ébredés után mossa meg az arcát arclemosóval, majd vigyen fel egy réteg HD Clear helyi keveréket, hogy a bőre tiszta és ragyogó legyen az elkövetkező nap folyamán.
  • Az doTERRA HD Clear illóolajkeverék használata csodálatos módja annak, hogy a bosszantó tizenéves pattanásokat távol tartsuk. Segítsen a tinédzserének a tiszta arcbőr elősegítésében HD Clear kényelmes használatával.
  • Ha időnként előfordulnak bőrhibák, a HD Clear helyi keverék csodálatos foltkezelést eredményez. Még a viszonylag tiszta bőrűek esetében is előfordulhat, hogy a kellemetlen bőrirritáció jelentkezik. Ha kéznél tartja a doTERRA HD Clear illóolajkeveréket, az segíthet a bőrproblémák csökkentésben.

Felhasználási javaslat

Helyi alkalmazás: Vigyen fel vékony réteget a bőr megcélzott területeire, vagy használja folt kezelésként. Hígítsa doTERRA frakcionált kókuszolajjal a bőr érzékenységének minimalizálása érdekében.

Elővigyázatosság

Lehetséges bőrérzékenység.
Tartsa távol gyermekektől.
Ha terhes, szoptat vagy orvos gondozása alatt áll, forduljon orvosához.
Kerülje a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést.

Pin It on Pinterest