A doTERRA Smart & Sassy  illóolajkeverék (Active Blend) erőteljes olajokat ötvöz, amelyekről ismert, hogy elősegítik a pozitív hangulatot, és támogatják az egészséges anyagcserét. Az  illóolajkeverék grapefruitot, citromot, borsmentát, gyömbért és fahéjat tartalmaz. A Smart & Sassy olaj az egészséges táplálkozás és testmozgás nagyszerű társa. Élénk és fűszeres illattal rendelkezik, amely segíthet abban, hogy pozitív lendületet adjon az erőteljes edzés során.

Aroma leírás: mentás, fűszeres, gyógynövényes, meleg

Alkotóelemek: grapefruit, citrom, borsmenta, gyömbér és fahéj illóolajokat tartalmaz.

A doTERRA Smart & Sassy illóolajkeverék Ízletes adalék bármilyen italhoz vagy desszerthez. Olyan erőteljes illóolajokat ötvöz, amelyekről ismert, hogy elősegítik a sima, egészséges bőr megjelenését, miközben felemelő aromát nyújtanak.

Miközben egészséges táplálkozási vagy testmozgási folyamatot végez, vízben hígítva fogyassza. Ez a keverék hatékony vízhajtó, és nem tartalmaz kalóriát, így remek alternatívája a mesterséges édesítőszereknek és a cukros italoknak. Testmozgással és egészséges étrenddel kombinálva a Smart & Sassy nagyszerű segítséget nyújt a súlykezelési tervhez is.

Legfőbb felhasználási módok

  • A doTERRA Smart & Sassy-ban található citrusolajok friss és zamatos ízt adhatnak a víznek. Ez az illóolaj remek társa a kiegyensúlyozott étkezési és testmozgási programoknak is.
  • Használja a doTERRA Smart & Sassy illóolajkeveréket vízben vagy teában oldva edzés előtt.
  • Keverjük össze mézzel és meleg vízzel, hogy élénkítő gyógyteát hozzunk létre.
  • Tegye a napi rutin részévé, és adjon néhány cseppet kedvenc turmixához.
  • A doTERRA Smart & Sassy illóolajkeverékben található borsmenta segíthet megtisztítani az elmét, enyhíteni a feszültséget és megelőzni a fáradtság érzését.
  • Vigye fel a comb hátuljára, a hasra és más kívánt területekre a sima bőr elősegítése  érdekében, valamint hogy csökkentse a cellulit megjelenését.
  • Helyileg alkalmazza, hogy a fizikai tevékenység előtt megismerje a doTERRA Smart & Sassy motiváló előnyeit. Párologtatással pozitív hangulatot alakíthat ki, amelyre szüksége van egy erőteljes edzés során.
  • Lélegezz be a felemelő és vitalizáló aromát a fellendülés érdekében.

Felhasználási javaslat

Párologtatás: Használjon három-négy cseppet a hideg párologtatójába.
Ételízesítés: Egy cseppet hígítsunk 120 ml folyadékban.
Helyi alkalmazás: Masszázshoz keverjen össze 5 cseppet 10 ml hordozó olajjal. Fürdéshez keverjen össze 5 cseppet 5 ml hordozó olajjal. Az illatosításhoz keverjünk össze 1 csepp doTERRA Smart & Sassy illóolajkeveréket és 10 csepp hordozó olajat.

Elővigyázatosság

Csak hígítva használja. 
Naponta legfeljebb egy cseppet vegyen be. 
Lehetséges bőrérzékenység. 
Tartsa távol gyermekektől. 
Ha terhes, szoptat vagy orvos gondozása alatt áll, forduljon orvosához. 
Kerülje a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést.
Bőrrel való érintkezés esetén kerülje a napfényt és az UV sugarakat legalább 12 órán át.

Pin It on Pinterest