A doTERRA Calmer illóolajkeverék (Restful Blend) nyugtató környezetet teremt, valamint harmóniát sugall az elmének és a testnek is.

Aroma leírás: virágos, friss, édes, fás

Alkotóelemek: Levendula, kananga, buddhafa és római kamilla esszenciális illóolajok frakcionált doTERRA kókuszolajjal keverve.

A doTERRA Calmer illóolajkeverék elősegíti a nyugodt légkört lehetővé téve az alvás békés élményét. A 10 ml-es golyós keveréket bárhol könnyen tudja alkalmazni. Az olajat a család minden tagja biztonságosan használhatja, és kényelmesen alkalmazható bármikor. Ideális érzékeny bőrű gyermekek és felnőttek számára is. Összetevői biztosítják a kényelmes és nyugodt közérzetet, mely akár az alvás előtti rituálé része is lehet.  Az egyedülálló kananga és a buddhafa illóolajak elősegítik a relaxáció érzését, miközben csökkentik a stresszt és a szorongást.

Legfőbb felhasználási módok

  • Bármikor úgy érzi, hogy szükségé van egy kis nyugalomra, kenje csuklójára és lélegezzen belőle. A doTERRA Calmer illóolajkeveréket alkalmazva pozitív hangulatot tud teremteni egész nap.
  • Alkalmazza felkenve a nyakára és a mellkasára, hogy elősegítse a pihentető és nyugodt alvást, hogy segítsen kikapcsolódni lefekvés előtt.
  • Nyugtató és pihentető érzéseket nyújt az egész testben, és elősegíti a derűs légkört. A talpon és a tarkón alkalmazva segít, hogy el tudjon lazulni.
  • Vigye fel nyugtalan gyermekének csuklójára, hogy csökkentse az aggodalmát és az izgatottságot.
  • Csecsemőknél és gyermekeknél, vigye fel a talpak aljára, hogy segítse őket ellazítani alvás előtt.
  • A doTERRA Calmer illóolajkeverék remekül alkalmazható csecsemőkön is, ha nincs kéznél levendulaolaj. Érdemes útközben a pelenkás táskában tartani, hogy bármilyen nyugtalanság elől megóvja magukat.
  • Tartson egy üveg Calmer-t a táskájában a könnyű és kényelmes használat érdekében, amikor úgy érzi, hogy szükségé van egy nyugtató pillanatra.

Felhasználási javaslat

Aromás felhasználás: Kenje kezére és inhalálva lélegezze be.
Helyi alkalmazás: Vigye fel a kívánt területre. (Felnőtt felügyelet szükséges gyermekeken alkalmazva.)

Elővigyázatosság                

Lehetséges bőrérzékenység.
Tartsa távol gyermekektől.
Ha terhes, szoptat vagy orvos gondozása alatt áll, forduljon orvosához.
Kerülje a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést.

Pin It on Pinterest