A doTERRA Balance illóolajkeverék (Grounding Blend) nyugodt aromát kínál, harmóniát sugall az elmének és a testnek, valamint segít az érzelmek kiegyensúlyozásában is.

Aroma leírás: meleg, friss, édes, fás

A doTERRA Balance illóolajkeverék érzelmileg előnyös olajokkal van megalkotva, amelyek együttesen létrehozzák a nyugalom és a jólét érzését. A lucfenyőt, a Balance egyik olaját, az őslakos amerikaiak egészségügyi és lelki okokból használták, és ma is használják az elme és a test összhangjának megteremtésére. A doTERRA Balance aromája tökéletes illat az egyensúly és harmónia érzetének elősegítésére.

Alkotóelemek: lucfenyő levél, Ho-Wood levél, tömjéngyanta, kék Tansy virág, kék kamilla virág, Osmanthus virág és frakcionált doTERRA kókuszolaj keveréke.

A tömjén elősegíti a béke és az elégedettség érzését. A világ minden vallási szertartásában használt tömjén megalapozza a pozitív hangulatot és az erős elme-test kapcsolatot.

A lucfenyő híres friss, fás aromájáról. Alkalmazható a stressz csillapítására és a blokkolt érzelmek elősegítésére.

Az ázsiai termesztésű Ho Wood gyengéd aromája megnyugtatja az elmét és a testet, és a béke érzetét kelti. A Ho Wood illóolaj erős nyugtató és kiegyensúlyozó tulajdonságokkal rendelkezik.

A kék Tansy-t a Marokkói Tansy illatos virágos növényéből desztillálják. Lágy, édes és gyümölcsös aromája van, amelyet a hangulat felemelésére használnak.

A kék kamilla (más néven német kamilla) nyugodt aromája segíti enyhíteni a csalódás, aggodalom és csüggedtség érzését.

Az Osmanthus virág csökkenti a stresszt.

Legfőbb felhasználási módok

  • Használja a doTERRA Balance illóolajkeveréket az érzelmek harmonizálásához, hogy egész teste teljes nyugalomban legyen. Ezt az érzelmileg kiegyensúlyozó keverékolajat használhatja meditáció vagy jóga gyakorlatok során is.
  • Kezdje a napot azzal, hogy egy-két csepp doTERRA Balance illóolajkeveréket tesz a lába aljára. Ez elősegíti a nyugalom érzését a nap folyamán. Akár egész nap is alkalmazható, hogy csökkentse a stressz érzését.
  • Ha a hosszabb útra készül a jövőben, mindenképpen vigyen magával doTERRA Balance-ot. Azon hosszú órákig, amikor autóval vezet, a doTERRA Balance párologtatása segít nyugtató környezetet teremteni.
  • Ha időnként szorongást érez, alkalmazza a csuklójára és a nyakára. A doTERRA Balance illóolajkeverék helyi alkalmazása megkönnyíti a szorongó érzéseket, amikor azok felmerülnek.
  • Támogassa az egész test kikapcsolódását azáltal, hogy a doTERRA Balance-ot használ fürdőzéshez. Ez segít ellazítani a testet, és nyugtató élményt nyújt. Adjon hozzá néhány csepp doTERRA Balance illólajkeveréket a fürdővízbe. Imádni fogja, milyen könnyen kiváltja az egyensúly és a nyugalom érzését.

Felhasználási javaslat

Párologtatás: Használjon három-négy cseppet a hideg párologtatójába.
Helyi alkalmazás: Egy-két cseppet vigyen fel a kívánt helyre. Hígítsuk egyéb növényi olajjal a bőr érzékenységének minimalizálása érdekében.

Elővigyázatosság

Lehetséges bőrérzékenység.
Tartsa távol gyermekektől.
Ha terhes, szoptat vagy orvos gondozása alatt áll, forduljon orvosához.
Kerülje a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést.

Pin It on Pinterest