A doTERRA ZenGest illóolajkeverék (DigestZen) segíti az emésztőrendszer egészséges működését, valamint azonnali megoldást nyújt gyomorpanaszok ellen.

Aroma leírás: fűszeres, édes, mentás

Alkotóelemek: koriander, gyömbér, édeskömény, borsmenta, ánizs, tárkony és kömény illóolajok keveréke.

A doTERRA ZenGest illóolajkeverék egyike azon kevés keverékolajoknak, amelyet párologtatva, helyileg alkalmazva és belső használatra is terveztek. A ZenGest keverék sokoldalúsága miatt többfelé módon alkalmazható az Ön igényeinek megfelelően. Leginkább étkezés utáni gyomorpanaszokra és egyéb emésztőrendszeri bántalmakra használjak. Tökéletesen kiegyensúlyozza az édes, fűszeres és menta illatokat, valamint képes a bőrt megnyugtatni, ha helyileg használják.

Legfőbb felhasználási módok

  • A gyomornyugtatóként ismert Zengest keverékolaj egyedülálló összetevőket tartalmaz. A koriander, gyömbér és édeskömény segítik gyengíteni az alkalmi gyomorpanaszokat, beleértvé akár a tengeribetegséget is. Míg a borsmenta, ánizs, tárkony és kömény támogatja az egész emésztőrendszer egészséges működését.
  • Édesízű gyógytea készítéséhez keverjen össze mézzel egy csepp doTERRA ZenGest illóolajkeveréket egy csésze meleg vízben.
  • Gazdag ízekkel teli kiadós étkezés után tegyen egy csepp ZenGest olajat egy pohár vízbe a gyomorpanaszok megelőzésé érdekében.
  • Hígítson két csepp doTERRA ZenGest illóolajkeveréket frakcionált kókuszolajjal, és használja ezt egy nyugtató hasmasszázshoz.
  • Tegyen egy csepp ZenGest olajat vízbe, hogy az a leheletét felfrissítse.
  • Kellemes, nyugtató érzetet ad, ha egy csepp ZenGest olajat ken a csuklójára és a pulzuspontjára.
  • A doTERRA ZenGest illóolajkeverék meditáció során is kiválóan alkalmazható édes, kellemes és nyugtató illata miatt.
  • Hosszú autó- vagy repülő utak előtt, kenjen egy csepp ZenGest olajat a csuklójára, hogy az illóolaj nyugtató és kellemes aromája sokkal élvezetesebbé tegye utazását.

Felhasználási javaslat

Párologtatás: Használjon három-négy cseppet a hideg párologtatójába.
Belső használat: Hígítson fel egy cseppet egy pohár folyadékban.
Helyi alkalmazás: Egy-két cseppet vigyen fel a kívánt helyre. Hígítsuk egyéb növényi olajjal a bőr érzékenységének minimalizálása érdekében.

Elővigyázatosság                

Lehetséges bőrérzékenység.
Tartsa távol gyermekektől.
Ha terhes, szoptat vagy orvos gondozása alatt áll, forduljon orvosához.
Kerülje a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést.

Pin It on Pinterest