A doTERRA Serenity illóolajkeverék (Restful Blend) nyugtató aromával rendelkezik, amely pihentető környezetet teremt lefekvés előtt.

Aroma leírás: meleg, virágos, púderes, gyógynövényes

A doTERRA Serenity illóolajkeverék nyugtató és pihentető aromával rendelkezik, amely egyedi felhasználói élményt nyújt. Ez a tökéletesen kiegyensúlyozott, nyugtató keverék azonnal érzékelhető, és a felhasználót a boldog nyugalom állapotába juttatja. A doTERRA Serenity ötvözi azon illóolajokat, amelyek arról híresek, hogy lefekvés előtt nyugodt környezetet teremtenek.

Alkotóelemek: levendula, cédrusfa, Ho-Wood levél, Ylang-Ylang virág, majoránna, római kamilla, vetiver gyökér, vanília bab, hawaii szantálfa

Legfőbb felhasználási módok

  • A doTERRA Serenity ideális illóolaj, amelyet mind nappal, mind éjjel alkalmazhat, mivel hozzájárul a mindennapi stressz csökkentéséhez.
  • Segít a pihentető és nyugtató környezet kialakításában, ideális lefekvés előtt használni. Lélegezze közvetlenül kézből vagy párologtatva a nyugtató illatot.
  • Lefekvés előtt vigye fel a lábai aljára, hogy segítsen ellazítani izmait alvás előtt.
  • Ha gyermeke nehezen nyugszik meg éjszaka, vigye fel a doTERRA Serenity-t a lábára vagy fenekére, hogy segítsen lefékezni alvás előtt, és elősegítse a pihenést.
  • Kényeztesse magát egy pihentető fürdővel a doTERRA Serenity illóolaj keverékével. Adjon 2-3 cseppet a meleg fürdőbe, hogy az pihentető, felfrissítő és megújító élményt nyújtson.
  • A nyugalom azonnal érezhető, ha helyileg alkalmazzák. Vigyen 2-3 cseppet a tarkójára vagy a szívére a pihentető érzet érdekében.
  • A masszázshoz keverjen össze 5 csepp doTERRA Serenity illóolajkeveréket 10 ml hordozóolajjal (például frakcionált doTERRA kókuszolaj).
  • Alkalmazhatja aromaterápiás nyakláncon is, hogy a nap folyamán elősegítse a szorongó érzések csökkentését.
  • Ha bőre illatosításhoz, parfümként szeretné használni, keverjen össze 1 csepp Serenity-t és 10 csepp hordozóolajat egy kisebb permetező palackban.

Felhasználási javaslat

Párologtatás: Használjon három-négy cseppet a hideg párologtatójába.
Helyi alkalmazás: Egy-két cseppet vigyen fel a kívánt helyre. Hígítsuk egyéb növényi olajjal a bőr érzékenységének minimalizálása érdekében.

Elővigyázatosság

Lehetséges bőrérzékenység.
Tartsa távol gyermekektől.
Ha terhes, szoptat vagy orvos gondozása alatt áll, forduljon orvosához.
Kerülje a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezés.

Pin It on Pinterest