A doTERRA Breathe Touch (Respiratory Blend) illóolajkeverék tisztító és élénkítő aromájával elősegítheti a tiszta légutak és a könnyű légzés érzését, továbbá segítheti a légzőszervek egészséges működését is.

Aroma leírás: mentás, friss, könnyed, légies

Alkotóelemek: babérlevél, eukaliptusz, borsmenta, teafa, citrom, kardámom, kámforfa és ravensara illóolajok frakcionált doTERRA kókuszolajjal keverve.

A doTERRA Breathe illóolajkeverék most már Touch változatban is elérhető a kíméletes és gyors alkalmazás érdekében. A 10 ml-es golyós keveréket bárhol könnyen tudja alkalmazni. Az olajat a család minden tagja biztonságosan használhatja, és kényelmesen alkalmazható bármikor. Ideális érzékeny bőrű gyermekek és felnőttek számára is. A doTERRA Breathe Touch hűsítő érzése nyugtató lehet, különösen, ha gyengéd és gyors alkalmazásra van szüksége. Mivel az eukaliptusz és a borsmenta koncentrációja magas, így ezek az olajok együttesen biztosítják a tiszta és egészséges légzést.

Legfőbb felhasználási módok

  • Mivel a doTERRA Breathe Touch már fel van hígítva, tökéletesen megfelel az egész család igényeinek is. Használható gyermekeken is, hiszen ez lágyan segíti a légutak kitisztítását.
  • Helyileg alkalmazhatja a mellkasra, a hátra, hogy minimalizálja a légutak szabálytalan működését. Csecsemőknél vagy gyermekeknél javasolt a lábak aljára kenni.
  • Dörzsölje a nyakát, a mellkasát, a hátát vagy a lábfejét a pihentető alvás elősegítése érdekében.
  • Megfázáskor elősegít az orrjáratok szabaddá tételét ezzel segítve a tiszta légzést.
  • A doTERRA Breathe Touch segít a kruppos köhögések kezelésben is a mellkason, nyakon vagy lábakon alkalmazva.
  • Használható különböző légúti megbetegedésekre mint például a száraz köhögés, hurutos köhögés, asztma, megfázás, influenza, allergia, tüdőgyulladás, szamárköhögés, horkolás
  • Meditáció, jóga vagy relaxáció előtt használja tenyérből inhalálva, hogy elérje energizáló és frissítő hatását.  

Felhasználási javaslat

Helyi alkalmazás: Vigye fel a kívánt területre.

Elővigyázatosság                

Lehetséges bőrérzékenység.
Tartsa távol gyermekektől.
Ha terhes, szoptat vagy orvos gondozása alatt áll, forduljon orvosához.
Kerülje a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést.
A termék felvitele után legalább 12 órán át kerülje a napfényt és az UV-sugarakat.

Pin It on Pinterest